maandag 20 augustus 2012

Terug van de Olympische Spelen

Wat was dat gaaf, die maand augustus! Wij van shirtsofholland.com hebben ons lekker ondergedompeld in het Londense. Van Holland Heineken House, naar de Oranjecamping naar de Hems, de Nederlandse kroeg in Londen. En natuurlijk langs het parcours gestaan om onze Nederlandse jongens van het wielrennen aan te moedigen!

Uiteraard droegen we elke dag ons oranje overhemd. En wat een reacties kregen we daarop. De tweede dag al werden we herkend door het personeel van het HHH. En bij het bestellen van het eerste biertje aan de bar, was dat bij een barman die het overhemd zelf ook bij zich had! Al op schiphol werden we door een wildvreemde aangehouden voor een foto die dacht dat we olympische sporters waren. En al lopend door het centrum van Londen werd er gefluisterd 'are that Dutch athletes?'

Wat leuk dat we op de eerste dag al Ben van den Burg tegenkwamen, bij HHH, in een overhemd van ons. Ben is columnist bij BNR en shirtsofholland heeft voor het EK2012 en OS2012 de kleding gesponsord. Hoe cool dat ons overhemd op de homepage van hhh.nl stond!

Photo: Shirtsofholland live in de BNR uitzending vanuit Holland Heineken House

Geen opmerkingen:

Een reactie posten