dinsdag 22 mei 2012

Oranje overhemden - Nederland kleurt oranje

Zo, alweer even geleden dat we hier tijd voor hebben gehad. We hadden nooit gedacht dat we al voor Koninginnedag uitverkocht zouden zijn met onze overhemden. Echt super veel leuke reacties gehad, nav ons interview op BNR, via Facebook en een hoop enthousiaste mailtjes.

Inmiddels is de nieuwe voorraad vorige week geleverd, dus we kunnen weer even vooruit. Ruim op tijd voor de start van het EK, dus alle backorders zijn inmiddels uitgeleverd. En de nieuwe bestellingen oranje overhemden nemen weer lekker toe. Opvallend ook veel aanvragen van bedrijven voor grotere aantallen. Super leuk. Zo heeft radiostation Epower een actie uitgeschreven onder mediabureaus met als prijs onze oranje overhemden. Zijn we bij de initiatiefnemer van schaatsen.nl op gesprek geweest om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. En zijn onze shirts zelf gespot op de internationale fresh fish beurs in Brussel, in de stand van culimer.com.

Betekent dus ook dat we elke avond staan in te pakken, maar alleen maar leuk. Overigens net als mijn vrouw, die met stoerekindjes.nl  ook drukke tijden heeft met de verkoop van UV zwemkleding voor kindjes. Snel dus weer naar zolder voor de volgende batch, tot snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten