woensdag 29 februari 2012

De foto's van onze oranje overhemden

Zo, daar zijn we weer. Net de hele avond bezig geweest met backlinken voor www.shirtsofholland.com. Op digg.com,dmoz.org, delicious.com en nog wat andere sites hebben we onze site toegevoegd. Ben benieuwd of we wat gaan zien in de SEO ranking! Daarnaast ook een pagina gemaakt op eigenstart.nl, waar je zelf startpagina's aan kan maken. Check eens www.oranjeshirt.eigenstart.nl, benieuwd wat je er van vindt.

Net onze productman aan de lijn gehad en de definitieve samples zijn binnen. Onze overhemden zijn inmiddels gefotografeerd, maar moeten nog even in de beeldbewerking. Morgen om 07.00 uur start ze daarmee. En kunnen we de 1/1 pagina advertentie in het roundtable magazine aanleveren. De shirts zijn echt heel gaaf geworden, iedereen die ze ziet vind het echt een briljant idee.

Inmiddels hebben ook de eerste bedijven interesse getoond, en niet de minste... Zo wil Unilever graag met ons praten. Zij zijn partner van de KNVB, dus een mooie ingang ook. Maar goed, de tweede helft van ENG-NED begint, we moeten wel op de hoogte blijven natuurlijk... Later deze week dus de definitieve foto's van onze overhemden hier te zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten